Ko sam ja?


Zdravo! Ja sam Dejan Savić, preduzetnik, autor, edukator i strastveni zagovornik ličnog i profesionalnog razvoja.

Dobrodošli na moj blog gde ćete saznati više o mom putu i kako sam zavoleo sve što ima veze sa biznisom, ličnim rastom i pomaganjem drugima da ostvare svoje snove.

Rođen sam 25. marta 1982. godine u Novom Sadu, a odrastao sam i školovao se u Kaću. Nakon završetka srednje škole, upisao sam Ekonomski fakultet u Subotici, odeljenje u Novom Sadu.


Moj profesionalni put počeo je 2007. godine kada sam otvorio ogranak Kontopromet doo u Novom Sadu. Nisam se zaustavio tu - 2010. godine sam osnovao svoju knjigovodstvenu firmu Probiznis Centar doo, koja sada uspešno posluje u tri grada (Novi Sad, Beograd i Niš), sa preko 200 klijenata i 15 članova tima.

Shvativši koliko mi je stalo do edukacije i pomaganja drugima da razviju svoje poslovanje, pokrenuo sam Savršenu agenciju i Biznis mastermind program. Kroz ove programe, imao sam priliku da radim sa gotovo 150 preduzetnika, pomažući im da se fokusiraju na svoje biznise i postignu značajne rezultate.

Kao autor, napisao sam dve knjige: "Brojevi ne lažu" (2016) i "Sistemi su rešenje" (2020). Takođe, vodim YouTube kanal "Sistemi su rešenje", gde delim svoje znanje i iskustvo sa širokom publikom.

U privatnom životu, oženjen sam predivnom Draganom od 2011. godine i zajedno imamo dve prelepe kćerke, Dariju i Lanu. Volim da putujem, čitam knjige na temu biznisa, psihologije, zdravlja i ličnog rasta, kao i da provodim vreme u prirodi, punim baterije i uživam u životu.

Nadam se da će vam moja priča poslužiti kao inspiracija i podsticaj da nastavite svoj put ka uspehu i ostvarenju svojih snova. Ako želite da saznate više o tome kako mogu da vam pomognem, slobodno se obratite ili pratite moj blog za više saveta, trikova i inspiracije.

Vidimo se uskoro!