blog image

Avantura života: Moje iskustvo skakanja iz aviona i lekcije koje sam naučio!

July 19, 20231 min read

Kada je poslednji put nešto zaista uzdrmalo vaš svet? Nešto što nije bilo samo izvan vaše zone komfora, već se činilo kao da je sa druge planete? Da li ste ikada skočili... iz aviona?

Da, dobro ste pročitali. Ovog puta nisam bio u kancelariji, učionici, ili na nekoj konferenciji. Bio sam u avionu, na visini od 3000 metara, gledajući dole na svet koji je izgledao poput piksela na ekranu.

Ova priča nije samo o tome kako sam se odlučio da iskusim adrenalinski šok skakanja iz aviona. Više je o tome kako se ova ekstremna avantura prepliće sa svetom preduzetništva, stvarajući neke fascinantne paralele.

Danas vam donosim nešto drugačije. Snimio sam svoj prvi vlog o ovom iskustvu, i želeo bih da ga podelim sa vama. U ovom videu, pored priče o skoku, nalaze se dragocene lekcije koje sam naučio - i one nisu sve o padobranima.

Zato vas pozivam da pogledate ovaj vlog, da iskusite sa mnom ovu neverovatnu avanturu i otkrijete kako se oseća kada se oslobodite straha i suočite sa nečim toliko zastrašujućim i uzbudljivim kao što je skakanje iz aviona.

blog author image

Dejan Savić

Preduzetnik I Autor I Biznis Mentor

Back to Blog